Győzike modell babérokra vágyik? Fotók!

modell fotók Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen fotókat még sosem láttunk Győzikéről, de úgy tűnik a sztár már meg sem áll addig, míg nem készül közös műtermi felvétel Palvin Barbival.

Győző egy időben méregdrága luxusautókról posztolt fotókat, amelyek mellett úgy festett, mintha mindnek ő lenne a tulajdonosa. Ám a fék nélküli flancolásnak az lett a vége, hogy többekben is felmerült a kérdés: vajon miből finanszírozza Győzike ezt a fényűző életet?

Éppen ezért nem csoda, ha mostanában inkább nem kocsikkal igyekszik felhívni magára a figyelmet, helyette inkább felcsapott modellnek, ami legalább ugyanakkora szenzáció.

A sztárapuka képein, akinek lánya hamarosan elhagyja az országot, többnyire az arca és a felsőteste látszik, ahogy valamilyen drámai beállításban megérinti a haját vagy az arcát. Rendkívüli! Ilyeneket nem látni mindennap.

A fotók már egész sok kedvelést is kaptak, illetve mindenhova érkezett már néhány elismerő hozzászólás, melyek szerint a profi fotózás nagyon is jól áll a Romantic egykori frontemberének.

Gáspár Győző végre elárulta, miből él

Rengetegen kíváncsiak arra, hogy miből él Győzike. Miből futja luxusautóra, drága ruhákra, ékszerekre. A sztárapuka a Fókusznak nyilatkozott anyagi helyzetéről. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.