Egy szál fehérneműben pózol Ördög Nóra: fotó

fehérnemű szexi Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően szexi fotót mutatott magáról Ördög Nóra. A szánk is tátva maradt!

Az elmúlt években Örög Nóra számtalan arcát mutatta már meg a rajongóinak, illetve a tévénézőknek. Volt szerencsénk megismerni rapperként, grimaszoló kislányként, pompázó dívaként és szerető édesanyaként is.

Most pedig egy olyan oldalát mutatta meg a követőinek, amitől bizonyára minden pasinak elakad a szava. Fekete fehérneműben állt kamerák elé, a férje pedig lelkesen készítette a jobbnál jobb fotókat a szexi műsorvezetőről.

Nóri posztjából kiderült, hogy imád Palinak modellt állni, hiszen nagyon jól esik neki, hogy a férje szépnek látja. És valószínűleg nem csak ő, ugyanis a rajongók egy óra alatt 3000 kedveléssel jutalmazták a felvételt.

Rúzsa Magdinak jól tesz a házasság: sosem volt még ilyen gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20171017-ruzsa-magdi-uj-frizuraja.htmlSugárzik a boldogságtól Rúzsa Magdi, mióta férjes asszony lett.Trend--Saját naptárt készít Kylie Minogue: fotók http://www.life.hu/trend/20171017-naptart-keszit-onmagarol-kylie-minogue.htmlKylie Minogue összeszedte magát, és újból tündöklő sztárként ragyog. Trend--Minden, amit Rihanna sminkkollekciójáról tudni kellhttp://www.life.hu/trend/20171012-minden-amit-rihanna-fenty-beauty-sminkkollekciojarol-tudni-kell.htmlAz énekesnő FentyXPuma ruházati divatmárkája után több mint kétéves kísérletezés és több hónapos tesztelés után, idén nagy durranással robbant be a sminkkollekciója. Ars poétikája a háromlépcsős filozófiát aknázza ki mesterien: legyen tökéletes az arc, legyen izgalmas a szem és az ajak. Trend--Ilyen apró bugyiban még nem láttad Zimány Lindáthttp://www.life.hu/trend/20171015-zimany-linda-apro-bugyibana-fitparaden.htmlZimány Linda kockás hasát egy írtó szexi fekete bikiniben mutatta meg. TrendOrigoMelltartóban pózol Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20171015-melltartoban-pozol-madai-vivien-a-tv2-mokka-musorvezetoje.htmlEgy nap alatt közel 4000 lájkot zsebelt be Vivi szexi Instagram-fotójáért. Amúgy, nem ez az első eset, hogy a Mokka műsorvezetője melltartóra vetkőzik... Trend--Íme, a luxusfeleségek nulla forintos szépségtippjeihttp://www.life.hu/trend/20171014-a-luxusfelesegek-nulla-forintos-szepsegtippjei.htmlA Viasat3 Feleségek luxuskivitelben szereplői arról beszéltek, van-e olyan szépségtippjük, amelyek nem kerülnek semmibe. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.