A 73 éves Diana Ross volt a legnagyobb különc az American Music Awards vörös szőnyegén

Selena Gomez American Music Awards Diana Ross vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg az előző hétvégén Európában tartottak zenei díjátadó ünnepséget, tegnap éjjel az American Music Awards gála került megrendezésre. Az este egyik legfeltűnőbb jelensége nagy meglepetésre az életműdíjjal jutalmazott Diana Ross volt. 

Az elmúlt években a jelmezszerű outfitek sokkal nagyobb számban voltak jelen a zenei díjátadókon, az idei American Music Awardson viszont abszolút elmaradtak ezek a darabok. Meglepő, hogy éppen Diana Ross kacsingatott az extrémebb stílus felé.

Diana Ross Forrás: AFP

Pink manapság a hercegnős ruhákat ízlelgeti, de a metál villa még a tüllhabok mellett sem maradhatott el.

Pink Forrás: AFP

Nicole Kidman valószínűleg sokkal jobban szereti a feketét, mint amennyire azt mi szeretjük rajta.

Nicole Kidman Forrás: Getty Images/Neilson Barnard

Selena Gomez az egyik legmenőbb outfitet hozta. Az unalmassá vált dekoltázsok helyett inkább a combokra helyezte a hangsúlyt, a kabátnak tetsző bőrruha pedig fantasztikus választás volt: fiatalos, különleges és dögös. Na igen, és az új hajszínéért is odáig vagyunk.

Selena Gomez Forrás: AFP

A csúcsos vállmegoldásban végződő zakó alá egy extrém bőrmelltartót vett fel Hailee Steinfield. Ő is jól ötvözte a letisztult stílust az extrém részletekkel.

Hailee Steinfield Forrás: AFP

Heidi Klum manapság nem ismer más szabású ruhát, csak ezt a mélyen dekoltált fazont. A modell egyébként nem volt a legjobb formában: a sminkje és az arcát kitakaró frizurája is öregítette.

Heidi Klum Forrás: AFP

Kissé jelmezszerű volt az albán énekesnő, Bleona Qereti ruhája is. Leginkább egy cirkuszi porondon tudnánk elképzelni ezt a fazont.

Bleona Qereti Forrás: AFP

Kétségtelenül ünnepélyes volt Jenna Dewan Tatum arany színű ruhája, de ezt mintha már százszor láttuk volna: a szabása unalmas.

Jenna Dewan Tatum Forrás: Getty Images/J. Merritt

Ciara nem aprózta el, ő bizony tetőtől talpig bőrbe bújt.

Ciara Forrás: Getty Images/Neilson Barnard

Egyáltalán nem a megszokott, talán éppen ezért volt izgalmas a színésznő, Yara Sahidi választása. A stílusosan összeválagatott ruhák legizgalmas darabja egy flitterekkel kivarrt rövidnadrág volt.

Yara Sahidi Forrás: Getty Images/Neilson Barnard
Heti trendjelentés: Sylvester Stallone lányának combjai keltettek feltűnést a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20171117-heti-trendjelentes-szerepel-benne-sistine-stallone-emma-roberts-naomi-watts.htmlA hét az MTV EMA díjátadóval indult, majd jöttek sorban a gálák és filmpremierek. Mutatjuk is a legemlékezetesebb szetteket a vörös szőnyegről. Trend--Arcápolási tippek férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20171115-arcapolasi-tippek-ferfiaknak-larion-oscartol.htmlA jól ápolt férfi külső ma már nem divathullám! Az egészséges kinézet természetes része, hogy a férfiak is használnak kozmetikumokat, és odafigyelnek az arcápolásra. TrendOrigoÍgy néztek ki a szupermodellek, amikor először léptek kifutórahttp://www.life.hu/trend/20171114-igy-neztek-ki-a-szupermodellek-amikor-eloszor-leptek-kifutora.htmlA leghíresebb topmodellek is egy első fotózással és egy első kifutós szerepléssel kezdték a pályát. Az első híres manökenekről, a kilencvenes évek szupermodelljeiről, a kétezres és az elmúlt évek felfedezettjeiről mutatjuk most meg, hogy néztek ki, amikor először lépdeltek végig a kifutón. TrendOrigoA férfi alsónadrágok 15 ikonikus pillanatahttp://www.life.hu/trend/20171103-a-ferfi-alsonadragok-15-ikoninus-pillanata.htmlKi ne emlékezne az alsónadrágot reklámozó David Beckhamre vagy Cristiano Ronaldóra? De Chris Hemsworth, Christian Bale és Ryan Gosling félmeztelen jelenete talán már kevesebbeknek rémlik. Most felidézzük a férfi alsónadrágok 15 ikonikus pillanatát. TrendOrigo10 alkalom, amikor Demi Moore sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20171109-10-alkalom-amikor-az-55-eves-demi-moore-sokkolta-a-vilagot.htmlMa ünnepli 55. születésnapját a Ghost című filmmel befutott Demi Moore. A pályáját sok sikeres és sok sikertelen film fémjelzi, de nemcsak ezek jutnak eszünkbe, ha a színésznőre gondolunk, hanem házasságai, vörös szőnyeges megjelenései, magazinos szereplései is. Mutatjuk Demi Moore életének 10 döbbenetes lépését! TrendOrigoRuhadarabok és kiegészítők a hygge életérzés megéléséhezhttp://www.life.hu/trend/20171030-ruhadarabok-es-kiegeszitok-a-hygge-eleterzes-megelesehez.htmlA Hygge életérzés elérte Magyarországot is, habár a legtöbb ember életében mindig is jelen volt, csak éppen most egy új fogalom alatt beszélünk arról, mennyire fontos az otthon meghittsége, a béke pillanatainak megélése és a gondtalan családi, baráti együttlétek. Mivel a belső állapotunkat az is meghatározza, hogy mit viselünk, mivel vesszük körbe magunkat, ehhez válogattunk most egy-egy bazárt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.