megjelenés Sztárban sztár +1 kicsi ruha Tóth Vera stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég furcsán sikerült felöltöztetni Tóth Verát az első élő adásra. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Verát az a megtiszteltetés érte, hogy a Sztárban sztár + 1 kicsi egyik zsűritagja lehet. A műsor a múlt hétvégén el is kezdődött, és az első epizód alapján nagyon izgalmasnak ígérkezik.

Az viszont többeknek is szemet szúrt, hogy Vera öltözékével kapcsolatban a stylist mintha kicsit túlzásba esett volna. Az énekeső ugyanis olyan durva válltöméssel ellátott blúzt kapott, amitől a felsőteste szinte megkétszereződött.

A stylist vajon hova tette a szépérzékét? Forrás: TV2

Ami csak azért érdekes, mert Vera az elmúlt időszakban mindent megtett azért, hogy jó alakja legyen, és a szorgos munkának meg is lett a gyümölcse: az idősebbik Tóth lány bombasztikus formába került, ez a szélesvállú ruha pedig csak csorbítja a sztár vonalait.

Megvillantotta hasát Tóth Vera: fotó!

Amióta lefogyott, egyre többet mutat meg testéből Tóth Vera. Nem is csoda, hiszen va mire büszkének lennie. Így pózol fedetlen hassal az ágyon, kutyája társaságában: fotó!

Baukó Éva fedetlen combokkal pózol: fotó! http://www.life.hu/trend/20171127-meztelen-combokat-villantott-bauko-eva.htmlÚjabb szexi fotóval örvendeztette meg a rajongóit Baukó Éva. Ezúttal a combjai kerültek górcső alá. TrendOrigoÍgy ünnepelte a hálaadást Naomi Campbell: fotó! http://www.life.hu/trend/20171125-igy-nez-ki-egy-halaadas-naomi-campbellnel.htmlA szupermodell megmutatta a világnak, hogy mit is jelent számára a hálaadás. Trend--Savas támadásban elcsúfított arcú nők tartottak divatbemutatót Indiábanhttp://www.life.hu/trend/20171126-savas-tamadasban-elcsufitott-arcu-nok-divatbemutatoja-indiaban.htmlAz első ilyen jellegű rendezvényen kilenc sebhelyes arcú nő lépett a kifutóra szombat este egy újdelhi szállodában. A manökenek a legnevesebb indiai divattervezők, köztük Rohit Bal, Ranna Gill és Archana Kochbar ruháit viselték, és a hétköznapoktól eltérően arcát most egyikük sem takarta el.Trend--Interjú Weisz Fannivalhttp://www.life.hu/trend/20171124-interju-weisz-fannival-szepsegrol-divatrol.htmlWeisz Fanni fotómodell, szépségkirálynő, esélyegyenlőségi aktivista. Ezúttal a divatról faggattuk, arról, mik a kedvenc ruhadarabjai, van-e titkos szépségtrükkje, és hogy mit gondol a jövőjéről. TrendOrigoAshley Alexiss, a plus size modell, akiért rajong a világhttp://www.life.hu/trend/20171126-ashley-alexiss-o-az-uj-szexi-plus-size-modell.htmlAz elmúlt években, ha valakitől azt kérték, hogy nevezzen meg egyetlen plus size modellt, általában azonnal rávágta, Ashley Graham nevét. Ám most egy teljesen új, nagyon szexi konkurenciája akadt" Trend--Horváth Éva elképesztő formában van: fotó! http://www.life.hu/trend/20171125-dobbenetesen-nez-ki-a-szexi-horvath-eva.htmlHorváth Éva egy csodás helyen sütteti a hasát, és mivel csak bikini van rajta, bizony a csodás alakját is megpillanthatjuk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.