Mádai Vivien szexi fekete-fehér képen mutatta meg tökéletes testét: fotó

bikini body bikini Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien egy szexi fekete-fehér képet posztolt: mindenki odavolt érte.

Az idei nyár legtökéletesebb képét sikerült elkészítenie Mádai Viviennek, aki egy fekete-fehér fotóval nyerte el nálunk ez a címet.

Semmi póz, semmi pucsítás: pusztán egy hátrafésült, vizes haj és egy jólszabott bikini, no meg Mádai Vivien kellett hozzá.

Bár a szexi műsorvezető a fotó mellé azt írta, hogy a sok munka miatt keveset alszik és hulla fáradt, ez mégsem látszik rajta.

...Néha olyan későn megyek aludni, és olyan korán kell kelnem, hogy találkozom saját magammal a folyosón... #életem ✋

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Mádai Vivientől egyetlen dolgot vár el a férje: ez az

Mádai Vivien a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban vallott arról, hogy mi az az egyetlen dolog, amit elvár tőle a férje.
Idén nyáron is hódít a sárga szín: inspirálódj a sztároktólhttp://www.life.hu/trend/20180716-meg-mindig-hodit-a-sarga-szin.htmlMár 2016-ban is cikkeztünk arról, hogy a sárga árnyalatai milyen nagy közimádatnak örvendenek Hollywoodban, még a vörös szőnyeges eseményeken is szívesen viselik, és az az igazság, hogy a sárgamánia azóta is tart. Inspirálódj a külföldi sztároktól! TrendOrigoÍme, Katalin hercegné stylistja, Natasha Archerhttp://www.life.hu/trend/20180716-ime-katalin-hercegne-stylistja-natasha-archer.htmlSokan vannak Katalin hercegné segítségére, hogy minden szigorú szabályt be tudjon tartani. Az öltözködésben Natasha Archer stylist segédkezik a hercegnének. Trend--Kiszőkíttette a haját Szandi: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180716-kiszokittette-a-hajat-szandi.htmlÚj külsővel lepte meg rajongóit Szandi: az énekesnő rövid, vagány frizurát csináltatott magának és a tincseit is kiszőkíttette. Trend--Modell lett a hétéves, amputált lábú Daisy-May Demetre http://www.life.hu/trend/20180716-modell-lett-a-heteves-amputalt-labu-daisy-may-demetre.htmlAmputált lábakkal is megvalósította legnagyobb álmát a hétéves Daisy: modell lett belőle. TrendOrigoModell lett a hétéves, amputált lábú Daisy-May Demetre http://www.life.hu/trend/20180716-modell-lett-a-heteves-amputalt-labu-daisy-may-demetre.htmlAmputált lábakkal is megvalósította legnagyobb álmát a hétéves Daisy: modell lett belőle. TrendOrigoMeghan Markle fekete ruhájával megint szabályt szegett?http://www.life.hu/trend/20180712-meghan-markle-fekete-ruhajaval-megint-szabalyt-szegett.htmlMeghan Markle fekete ruhában jelent meg a királyi légierő fennállásának 100. születésnapján, és sokan azt hiszik, ezzel ismét megszegte a szabályokat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.