színésznő szakácskönyv gyermek Gwyneth Paltrow szénhidrát éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő kijelentést tett nemrégiben az Oscar-díjas színésznő, aki nem titkolja, hogy gyermekei néha éheznek.

Gwyneth Paltrow színésznő kijelentése nemrég óriási vihart kavart az Egyesült Államokban, ugyanis elismerte az Oscar-díjas szépség, hogy gyermekei nem ehetnek semmilyen szénhidrátot. Kenyeret és tésztaféléket sem.

Northfoto
Northfoto

A színésznő szakácskönyvében arról is írt, hogy lánya Apple és kisfia Moses sokszor éhesek, de szerinte ezzel tesz a legjobbat az egészségüknek, hogy nem eteti őket szénhidrát tartalmú ételekkel.

A dietetikusok azonban más véleményen vannak: szerintük ilyen életkorban a gyermekeknek még szüksége van szénhidrátra, mert különben az agyuk nem fejlődik rendesen és problémáik lehetnek a koncentrálással az iskolában.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.