terhesség kisbaba szülés Orlando Bloom gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orlando Bloom és Miranda Kerr bemutatta három hónapos kisbabáját, Flynn Bloomot, aki kíváncsian nézegette az őt fotózó tömeget.

A sztárpár boldogsága határtalan, hiszen a már három hónapos kisbabájuk teljesen megváltoztatta az életüket. "Ez fantasztikus! Imádok apa lenni, ez annyi mindent megváltoztat, Miranda pedig csodálatos édesanya" - mondta Orlando Bloom, akinek karjában igazán nyugodtnak tűnt a kicsi. A szerelmesek egyébként még júliusban házasodtak össze, és nem sokkal később bejelentették, hogy Miranda várandós.

Northfoto
Northfoto


A nehéz szülés ellenére Miranda már újra modellkedik

A boldog édesanya fantasztikus formában van, szinte nem is látszik rajta, hogy csupán három hónapja adott életet a babának. "Természetes úton szültem, bármiféle fájdalomcsillapító nélkül. Nehéz volt és sokáig elhúzódott, de Orlando végig mellettem volt és támogatott. Nélküle biztos, hogy nem tudtam volna végigcsinálni" - tette hozzá Miranda, aki a nehéz szülés ellenére már újra bikinis modellként pózolt a Victoria's Secretnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.