gyerekgyilkosság molesztálás Németország pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tíz évvel ezelőtti telefonhívás vezetett el a mumushoz, aki 1992 óta keltett félelmet Hamburg és Bréma környékén - számolt be a Blikk. A férfi azért kapta a mumus nevet, mert éjszaka támadt, fekete öltözékben, és maszkot is viselt.  

A 41 éves Norbert N. letartóztatásával a német bűnüldözés eddigi legsúlyosabb gyermek-sorozatgyilkossági és -megrontási ügye oldódott meg. A mumus néven ismert tanárt öt kiskorú meggyilkolásával, és további 40 kisgyerek megrontásával vádolják - a férfi a gyilkosságok közül csak hármat ismer el, a megrontott gyermekek száma azonban egyre nő.

Thinkstock
Thinkstock

Mióta a rendőröknek sikerült elfogniuk a férfit, azóta többen is jelentkeztek a rendőrségen, akik gyermekére bevallásuk szerint Norbert N. vigyázott. A férfi ugyanis napközit vezetett az 1990-es évek végén a saját lakásában. Az ügyet már most az évszázad pereként emlegetik. Norbert N. pere azonban várhatóan csak az év végén kezdődik, a rendőrség ugyanis teljesen fel akarja térképezni a férfi utóbbi húsz évét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.