Franco Marco párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz éve ismerni és szexelni vele - belefér. Még akkor is, ha a nő csak örök második a választott hím oldalán. De van az úgy, amikor a gyönyör már nem elég. Csak arra jó, hogy a vágy újra és újra a férfi karjaiba űzze az asszonyt. Aki pedig szenved - eleget. Hogy hölgyolvasónk kínjainak hamarabb vége legyen, Franco Marcót kérdezte meg, hogy mit tegyen. 

"Kedves Marco!

Több mint 10 éve ismerek egy férfit, akivel bizonyos időszakonként újra és újra összegabalyodunk szexuálisan. Most megint kb. 2 éve tart a viszony, próbálok kilépni, de mivel én is kötődöm érzelmileg, ez nem igazán megy.

iStockPhoto
iStockPhoto

Mindketten kapcsolatban élünk valaki mással, én 8, ő 2 éve. A szeretőm társa 32, az enyém 8 évvel fiatalabb nálam. Próbáltam megbeszélni vele, hogy hagyjuk abba az egészet, de ő csak azt hajtogatja, hogy jó ez nekünk, jól érezzük magunkat együtt, azt kapja a szexben, amit szeret. Tudom, a válaszod az lesz, hogy szálljak ki ebből a kapcsolatból, mert csak rajtam múlik a dolog. Én még arra lennék kíváncsi, ő miért nem adja fel? Létezik, hogy akinek 32 évvel fiatalabb barátnője van, az mégsem hűséges? Képesek a férfiak érzelem nélkül fenntartani egy titkos viszonyt? Válaszodat előre is köszönöm, bár sejtem, nem azt fogom olvasni, amit szeretnék, de pont ezért írtam.

Diko"


Te tudnál évekig csak szerető lenni?





Kedves Diko!

Nézzük sorban.

"Több mint 10 éve ismerek egy férfit, akivel bizonyos időszakonként újra és újra összegabalyodunk szexuálisan." - Nagyon szép és megható. Büszke vagyok rád, Diko.

"Most megint kb. 2 éve tart a viszony, próbálok kilépni, de mivel én is kötődöm érzelmileg, ez nem igazán megy." - Kiváló dramaturgiájú, huszonegyedik századi szerelmi történet. Sírással a végén. Imádom.

"Mindketten kapcsolatban élünk valaki mással, én 8, ő 2 éve." - Mondom, love story. Mai, modern. Kissé erkölcstelen, testi rakoncátlankodáson alapuló, hétköznapi átverésekkel. Teljesen emberi. Maradhat.

"A szeretőm társa 32, az enyém 8 évvel fiatalabb nálam."- Neki jobb. Sokkal. De azért neked se szar. Hidd el.

"Próbáltam megbeszélni vele, hogy hagyjuk abba az egészet, de ő csak azt hajtogatja, hogy jó ez nekünk, jól érezzük magunkat együtt, azt kapja a szexben, amit szeret." - Tök igaza van. Azt kapja, azt marja. Minek adnátok fel ezt az érzelem- és értelemgazdag, tisztán hazugságra épülő, kedves viszonyt? Hm? Tessék csak szépen folytatni.

"Tudom, a válaszod az lesz, hogy szálljak ki ebből a kapcsolatból, mert csak rajtam múlik a dolog." - Dehogy. Hogy mondhatnék ilyet? Élvezd a varázslót, pálcájával együtt, amíg ki nem készülsz teljesen. Van ebben még tíz élvezetes, lélekszaggató év, nyugi.

"Én még arra lennék kíváncsi, ő miért nem adja fel? Létezik, hogy akinek 32 évvel fiatalabb barátnője van, az mégsem hűséges?" - Hogyne, van ilyen, nézz el jobbra, ott fekszik melletted.

"Képesek a férfiak érzelem nélkül fenntartani egy titkos viszonyt?" - Persze.

"Válaszodat előre is köszönöm, bár sejtem nem azt fogom olvasni, amit szeretnék, de pont ezért írtam." - Akkor röviden. Kedves Diko. Szimplán hülyének néznélek, amennyiben leveled azt jelentené, hogy egy évtizede nem szabadulsz a pasitól, aki másodsorban tart, néha odaveti neked a szerelmet, csak úgy, szárazon, s aki miatt naponta szívatod magad, apró testi-lelki csemegékért cserébe. Ezt mondanám, de nem mondom. Mert hülye azért nem vagy. Ugye, kedves Diko?

Üdv. Marco


Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.