császármetszés szülés anya 2011.11.11.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Császármetszéscsúcs várható a dél-koreai kórházakban péntekre a hat egyes jegyű dátummisztika miatt: nagyon sok kismama szeretné, ha gyermeke 2011. 11. havának 11. napján jönne világra.

Thinkstock
Thinkstock

A terhes nők valósággal elözönlötték a szülészeteket az 50 milliós lélekszámú országban, ahol a személyi számok első hat jegye a születés dátuma: az évszám utolsó két jegye, a hónap és a nap. A korábbi évek november 11-éjéhez képest 20 százalékkal több az előjegyzett császármetszéses szülés, jó néhány kismama egy héttel is előrébb kérte műtétjét. November 11-e egyébként is kedves napja az ázsiai országnak, hasonló a Valentin-naphoz, és legédesebb napnak is "becézik".

Robelin, a Life.hu ezoterikus szakértőjének véleménye

Gyermeki énünk igényli és imádja a misztikus, csodaszámba menő eseményeket, helyzeteket. Sokszor nem is tudunk róla, hogy vágyjuk, keressük, ugyanakkor rettentő boldoggá tud tenni, ha bekövetkezik, és átéljük az óhajtott élményt. Nincs ezzel semmi baj, kivéve, ha mindent ennek vetünk alá. Mivel a Nap és a Föld viszony négypercenként egy fokkal változik, így minden, azon a napon született baba valamiben más lesz, mint a többi, vele azonos időben született gyerek. A számmisztika kimutatja a közös jellemzőket, de hogy azt a szülött hogyan éli majd meg, ebben már befolyásolja a fentebb említett tényező.

Thinkstock
Thinkstock

A horoszkópokból is látszik, hogy akár Budapesten születik, akár Szöulban látja meg a napvilágot a baba, rendkívüli személyiségi jegyekkel rendelkezik, de hogy hogyan hasznosítja ezeket, az minden kontinensen aszerint befolyásolt, ahogyan a környezeti ráhatások engedik.

Thinkstock
Thinkstock

Mindemellett még, azon felül, hogy rettentően "fura szerzetek" lesznek, szeretnek majd uralkodni - de nem magukon -, és harciasság jellemzi őket. Természetes, hogy mindezeket elsősorban az érzelmek útján élik meg nagyon intenzíven. A hitrendszerük sokkal szilárdabb lehet, mint kortársaik közül bárkinek.
Mindezek mértékét és milyenségét a környezetük fogja meghatározni. Félő, hogy azok az anyukák, akik a csodákat kívülről várják, úgy élik majd meg, hogy "különleges" gyereket hoztak a világra, és éppen ennek fényében nevelik majd helytelenül a kicsiket. Tehát újfent bebizonyosodik majd, hogy fura dátum ide, fura dátum oda, a csodák csak akkor érik el küldetésüket, ha az alany kellőképpen felkészült rá, elsősorban azzal a tudattal, hogy a gyerek mindenképpen maga a csoda.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.