esküvő Valentin-nap lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új év beköszöntével kezdetét veszi az esküvői láz, mely mind a tervezgetőbb, mind a spontán házasodó pároknak is egyaránt fontos esemény. Mindenki álmodozik a tökéletes mennyegzőről, viszont az ahhoz vezető rögös út számos feladattal párosul.

De pontosan mik azok a teendők, amikről mindenképpen gondoskodnunk kell egy ideális esküvőnél? Erre kereste a választ a Trendlakás Konyha- és Lakberendezési Stúdió által megrendezett Valentin-napi rendezvény:

"Az igen exkluzív, Szerelmesek-jegyesek estünkön kedves vendégeink részére bocsátottuk mindazt, mely egy tökéletes esküvő esetében szükséges: menyasszonyi ruhát, öltözéket a vőlegénynek, esküvői terítéket, nászajándék-szolgálatot, fotóst, sminkest, esküvői menüsort. Célunk az volt, hogy a vendégeink egy helyen megtaláljanak mindent, hiszen egy esküvő előtt álló párra ezenkívül még egyéb más feladatok is várnak. Esküvőszervezőnk közreműködésével valósítottuk meg elképzelésünket, aki több éves tapasztalattal rendelkezik, igényes és kreatív munka jellemzi" - mondta Pólya Miklósné, a Trendlakás marketing igazgatója.

Nászajándék másképp

Mindenki szeretné egy szép, időtálló és hasznos ajándékkal meglepni az ifjú párt, de sajnos ez nem egyszerű feladat. A Trendlakás Stúdióban viszont lehetőségünk van a házasodók által előre kiválasztott lakberendezési cikkeket vásárolni, így a hasznos meglepetés mellett a szerelmesek közös életét is megkönnyíthetjük.

Bővebb információ: trendlakas.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.