Nem adta fel! 63 évesen sikerült gyermeket szülnie

életkor szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
63 évesen lett anya egy holland nő, aki császármetszéssel hozta világra kislányát. Tisztában van a korával, de képtelen volt lemondani arról, hogy egyszer anya lehessen.

A kis Meagan hétfőn született Leeuwarden városának egyik kórházában, anya és gyermeke jól vannak - közölte az intézmény. Tineke Geessink ezzel a legidősebb nő, aki Hollandiában szült. A gyermek olaszországi spermadonortól származik.

www.whatsonxiamen.com
www.whatsonxiamen.com

Tisztában volt vele, mennyi idős

Az idős anyuka a hírek szerint tudatában van mind a korának, mind pedig a kései szülés következményeinek, de nem akart lemondani gyerekkora óta táplált vágyáról, hogy gyereket szüljön. "Most vagy soha, mondtam magamnak, és eldöntöttem, mindent megteszek, hogy lássam, megy-e a dolog" - fogalmazott egy rádióállomásnak Tineke Gessink, aki szerint a fiatal édesanyáknál sincs garancia arra, hogy látják felnőni gyerekeiket. "Természetesen az én esetemben jóval nagyobb a kockázat."
2006-ban egy 67 éves spanyol nő volt a világon az addigi legidősebb, aki szült: a nő ikreket hozott a világra, de 2009-ben meghalt rákbetegségben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.