gyermekvállalás Gábor Zsazsa várandósság béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frederic von Anhalt herceg azt szeretné, ha a 94 éves, magyar származású színésznő ismét anya lenne. A herceg elárulta, hogy Gábor Zsazsa mindig is vágyott egy közös gyermekre. Szerinte még nem késő.

A színésznő férje szerint petesejtdonor és béranya segítségével lehetne ismét anya a felesége. "Már meg is találtam a megfelelő petesejtdonort, jövő héten el is kezdődik a procedúra"- nyilatkozta Anhalt. Gábor Zsazsa lánya, a 64 éves Francesca Hilton megdöbbenéssel fogadta a herceg terveit.

Northfoto
Northfoto

Anhalt elárulta, hogy Gábor Zsazsának minden vágya volt egy közös gyermek. 25 évvel ezelőtt, amikor először összeházasodtak, rengeteget ábrándozott babájukról, néhány héttel ezelőtt pedig újra csak ezt emlegette. Nem lehet róla lebeszélni, még azt sem tartja elfogadható kifogásnak, hogy Gábor Zsazsa valószínűleg már nem tud majd anyaként helytállni. "Nyugdíjas vagyok, majd én gondját viselem a babábak" - mondta.

A bizarr ötlet mellett azzal is érvelt, hogy feleségének az is nagyon fontos, hogy legyen, aki továbbviszi a Gábor nevet, egyetlen lánya ugyanis a színésznő második férjének nevét viseli. Bár korábban Anhalt többször is panaszkodott, hogy kész anyagi csőd Gábor Zsazsa kezeltetése, sőt az is felmerült, hogy eladják villájukat, hogy fedezni tudják a költségeket, most az sem számít, hogy ez a procedúra átszámítva csaknem 20 millió forintba fog kerülni. "Fontos, hogy mindig legyen miért élnünk! Ha a feleségem meghal, nekem nem lesz miért élnem" -tette hozzá a herceg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.