Mágnesként működik a kisfiú teste! - Minden fémtárgy ráragad

kisfiú gyerek mágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár 25 kiló fémet is képes felemelni egy kisfiú, pusztán úgy, hogy a törzséhez érinti a tárgyakat.

Első ránézésre Ivan Stoiljkovic pontosan olyan, mint egy átlagos kisfiú. Ő azonban különleges képességekkel rendelkezik: a teste gyakorlatilag úgy viselkedik, mint egy mágnes, bármilyen fémtárgyat képes a törzséhez ragasztani és megtartani. Amikor a családja rádöbbent furcsa képességére, a serpenyőktől kezdve a súlyzókig különböző fémeket helyeztek a testére, és döbbenten állapították meg, hogy körülbelül 25 kilónyi tárgyat tud megtartani a gyerekük. "Nem okoz gondot a fémeket így megtartani, csak egy idő után elfáradok" - tette hozzá Ivan, aki gyógyító erővel is bír.

Kézrátétellel gyógyít

A családja szerint Ivan keze gyógyító hatású. Ahogy mesélték, egyszer egy szomszédjuk fájdalmán enyhítette úgy, hogy sérült lába fölé helyezte a tenyerét, ami meleg lett és enyhítette a fájdalmat. "Ha valamilyen fájdalmunk van, csak megkérjük Ivant, hogy tegye rá például a fejünkre a kezét, és a fájdalom azonnal elmúlik" - mesélte az egyik családtag. Ha ez mind nem lenne elég, Ivan a korosztályánál sokkal erősebb is, így kísértetiesen hasonlít a híres X-Men-trilógiából ismert Magneto figurájára, aki különleges erővel rendelkezett a fémek fölött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.