Szépségtrükkök, amiket imádnak és utálnak a pasik

trükk szépség pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, hogy szuperelégedetten nézünk a tükörbe: Igen, ezt most jól összehoztam, minden klappol, a fenébe is, hát jól nézek ki! Aztán a fürdőszobából kilépve, feltéve azt az egyszerűnek tűnő kérdés, hogy "Na, hogy nézek ki?", véletlenül sem azt a választ kapjuk, amit hallani szerettünk volna. Vajon hol szúrtuk el? Ennek jártunk utána, hogy mik azok a praktikák, sminkcuccok, technikák, amiket jobb hanyagolni, vagy épp ellenkezőleg: érdemes használni, hisz a srácok zabálják.

Thinkstock
Thinkstock

A közhiedelemmel ellentétben a férfi nem egyszerű teremtés, igenis kiszúrja, ha elaludtad a hajad, meg azt is, ha túl sok lett a pirosító. Lehet, hogy nem mondja ki, de érzi, hogy valami nem klappol. Miből használjunk sokat és miből keveset? Ez következik most. Elöljáróban anyit elárulunk: ha a természetesség jegyében piperészkedünk, nagyon nem lőhetünk mellé.


Tiltólistán a vörös száj

Míg mi azt gondoljuk, hogy a vörös ajkaknál észbontóbb a földön nincs, addig a pasik számottevő része inkább a természetes, maximum áttetsző szájfénnyel bekent ajkakra voksol. Miért? Hát, valljuk be, a vörös száj nem kicsit teátrális, ami megközelíthetetlenséget feltételez. Kikosarazva pedig senki nem érzi jól magát, így hát ha a legjobb arcunkat szeretnénk mutatni, a vörözs rúzst finoman színezett ajakápolóra cseréljük. (Cikkírásunk során nem reprezentatív kutatást végeztünk, melynek eredménye: a vörös száj otthon, a négy fal között elfogadható.)

Tipp! Az idei nyár legtrendibb fürdőruhái képgalériánkban! Katt ide!



Még csak pihék sem

Amíg nekünk borzasztó nehéz elképzelni, hogy vajon milyen lehet szakállal az élet, addig a férfiak számára bizonyára az a misztikum, hogy milyen lehet anélkül. Nem kérdés, hogy az epilálásra minden, magára valamit is adó csaj odafigyel, és ez a srácok szerint így van jól. Egy pihe-puha női láb érintése naná, hogy bejön nekik!

Thinkstock
Thinkstock

Csak mértékletesen

Míg mi azt gondoljuk, hogy az a néhány szál műszempilla klasszisokkal megdobja a külsőnket, addig a srácok szerint műnővé varázsolja még a legártatlanabb csajszit is. A szempillaspirállal hasonló a helyzet: ha sikerül túladagolni a hatás sajnos épp visszafelé sül el. Mondjuk ez számunka elég jó hír, hisz nem kell azzal pepecselnünk, hogy megvárjuk, míg az első réteg megszárad és jöhet a második. Konklúzió: a második rétegre semmi szükség.

Szerinted meddig működhet egy távkapcsolat?



Nem füstös

Mikor mi azt hisszük, hogy a sminkvirtuózokat megszégyenítő füstös szemet kreáltunk, addig a pasik többsége inkább azonnal lemosatná velünk a remekművet. Mi lehet a baj? Talán az, hogy a füstös technika túldefiniálja a szemeket, vagyis nem engedi érvényesülni az arc többi, mondjuk úgy bájos vonását.

Thinkstock
Thinkstock

Kiengedett, természetes haj

Sampon, balzsam, pakolás, hajfény, vax... és ez még csak néhány azok közül a hajravalók közül, amiket előszeretettel használunk. Természetesen a körültekintő hajápolással semmi probléma, a túladagolt hajformázóval viszont már jóval több. Ha a fürtöket megfosztjuk természetes esésüktől, úgy magunkat a begyűjthető bókoktól, hisz a természetesség a haj terén is hódít, mármint a srácok szerint.

Tipp! Elképesztő látvány, megmozdulnak a fotók! Nézd meg képgalériánkat!



Imádnivaló elegy

Értelemszerűen a parfümünktől nem tágítunk, még akkor sem, ha a visszajelzések azt mutatják, hogy a természetes illatunk jóval szexibb. Arra viszont érdemes ügyelni, hogy ne adagoljuk túl a drága löttyöt, inkább csak fifikásan keverjük saját illatunkkal, így olyan elegyet kapunk, amit üvegbe zárva sehol nem kapni. És azt azért ne hagyjuk szó nélkül, hogy mennyei érzés, ha az illatunk alapján beazonosíthatóvá válunk a nagybetűs Ő számára.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.