Terrorban tartja családját a sztár? Előkerült a rendőrségi hangfelvétel

Nicolas Cage családon belüli erőszak vádemelés bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Nicolas Cage már nemcsak a feleségét terrorizálja, hanem a kisfiát is.

A színészt már a múlt hónapban letartóztatták ittasan elkövetett rendbontásért, ám végül, elegendő bizonyíték hiányában, ejtették a vádat. Nemrég viszont előkerült egy rendőrségi hangfelvétel, melyben egy szemtanú arról számolt be, félő, hogy Nicolas Cage bántani fogja a saját gyermekét. A hívás New Orleans francia negyedéből érkezett, a telefonáló pedig azonnali segítséget kért: "Szörnyű vészhelyzet van az utcán, egy ember önkívületben ordibálja az ajtó előtt, hogy engedj be, engedj be, úgy tűnik, hogy megpróbálja elvenni a gyereket az anyjától" - hangzott a felvételen a szemtanú beszámolója. Ezután a nő még idegesebben beszélt a telefonba, és közölte a rendőrökkel, hogy sikoltozást hall, és úgy gondolja, a férfi bántani fogja a gyereket. A letartóztatás alatt állítólag Nicolas folyamatosan inzultálta a feleségét és elejtette a fiát is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miután a színészt őrizetbe vették, Alice, a felesége elmondta, hogy éjjel szórakoztak, ezért a fiukat egy barátjuknál hagyták. Érte mentek, és egészen hazáig vitatkoztak egymással, aminek a vége az lett, hogy a színész elejtette az ötéves kisfiút. Nicolas ugyanis elesett, miközben a kezében tartotta a fiát, aki könnyebb sérüléseket szenvedett a térdén. Egy másik szemtanú azonban azt állítja, látta, ahogy a színész a földre rángatja a gyermeket a kezénél fogva. A nyomozást az ügyben egy gyermekbántalmazással foglalkozó nyomozó kezdte meg, aki a gyereket is kihallgatta. A színész a kihallgatáson a rendőr szerint hisztérikusan és irracionálisan viselkedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.