Sosem lehet gyereke? Retteg az igazságtól a ragyogó szépségű modell

terhesség meddőség várandóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte retteg Khloe Kardashian attól, hogy talán sosem lehet saját gyermeke. A modell és férje ugyanis hiába próbálkoznak, Khloe eddig még nem esett teherbe.

Khloe Kardashian, a Keeping Up With The Kardashians című családi reality show-ból ismert modell és NBA-játékos férje, Lamar Odom attól tartanak, hogy sosem lehet közös gyermekük. A pár még 2009-ben házasodott össze, csupán 32 nap együttjárás után. A gyors döntéssel akkor mindenkit megleptek, szerelmük és optimizmusuk azonban meggyőzte a kételkedőket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Most azonban sokkal borúsabban tekintenek a jövőbe, Khloe ugyanis képtelen teherbe esni. A szépséges modell már azon gondolkodik, hogy mivel egy ideje próbálkoznak, talán valami baj lehet, és esetleg soha nem is lehet majd gyereke. "Ha valami baj lenne, akkor sem változtatna semmit a kapcsolatunkon. Ezt együtt fogjuk megoldani, és nem adjuk fel" - nyilatkozta a modell férje.
Lamarnak egyébként volt barátnőjétől, Liza Moralestől már van két gyermeke: a 12 éves Destiny és a nyolcéves Lamar Jr., akiket az édesanyjuk szerint Lamar alig látogat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.