fehérnemű bugyi koncert Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lángoló vörös hajú énekesnő sok terpesztéssel és kevés ruhával tüzelte fel közönségét Miamiban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rihanna amerikai koncertturnéján csupán egy neonkék kabátot és színes alsóneműt viselt. Valószínűleg nem azért tett így, mert ez akadt a kezébe, mielőtt felment a színpadra, hanem valami célja volt vele. Azt azonban nehéz eldönteni, hogy nőimitátort, transzvesztitát vagy útszéli prostituáltat akart-e alakítani... Végül is mindegy, mert mindhárom esetben sikerrel járt. Szerelése tökéletes kiegészítőjét képezte a pink és narancs színekben pompázó lakkcsizma és a neccharisnya, valamint frizurája is inkább hasonlított egy olcsó parókára, mint igazi hajra. Lehet, hogy az is volt...

Alakítása is tökéletesre sikeredett: bugyivillantásai és széles terpeszei néhány rajongóját megdöbbentették, másokat felvillanyozták, a kiskorúakat pedig felvilágosították.

Ősszel a Loud Tour Londonba érkezik, és december 8-án Rihanna talán minket is megörvendeztet egy hasonló szereléssel a budapesti koncertjén.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.