Harmadik gyermekét várja a hollywoodi színésznő

terhesség Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Garner és Ben Affleck nagyon izgatottak: a csinos édesanya a harmadik babájukkal várandós.

Jennifer Garner állapotos - jelentette be a sztárpár képviselője. A pár már évek óta együtt van, mindketten harminckilenc évesek. Első gyermekük, Violet 2005 decemberében született, második babájuk, Seraphina pedig 2009 januárjában látta meg a napvilágot. Mivel a párnak eddig két kislánya van, minden bizonnyal nagyon vágynak már egy kis trónörökösre is. ,,Jen mindig is három csemetét szeretett volna. Ezer éve ezt fontolgatja már." - vallotta a színésznő egy ismerőse.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ben Affleck kedvese igen elfoglalt mostanában - még nem tudni, hogyan egyezteti össze az anyasággal a készülő filmjét, a "Butter" című komédiát. Ebben a moziban a színésznő partnere lesz többek között Ashley Greene, Hugh Jackman és Olivia Wilde is. ,,Kell, hogy legyen egy jó bébiszittered, és egy férj, aki mindenben támogat. Minden napot újra és újra meg kell tervezni. Ez nem könnyű, de minden megoldható, és csak az számít, mi jó a gyerekeknek." - vallotta az anyaságról Garner áprilisban a US magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.