terhesség fogyás Mariah Carey háziállat mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey megtalálta a módját, hogy hogyan adja le ikerterhessége utáni fölös kilóit: kutyáival jár futni. És úgy látszik, hogy a kúra bevált.

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!



Most a Zsidó Nyári Fesztiválra nyerhetsz jegyeket a Facebook oldalunkon!


twitter.com/MariahCarey
twitter.com/MariahCarey

A 41 éves sztár a Twitteren osztott meg egy képet, amin épp öt kistermetű kutyájával pózol joggingszerelésben. Büszkén mutogatja alakját, amit nagyon gyorsan visszanyert az ikrek születése után. Persze meg is dolgozott érte rendesen.

Korábban Mariah arról mesélt, hogy mennyire megváltoztatta testét a terhesség. "Erre mindenki azt válaszolta nekem, hogy de hát megérte!" - mondta az énekesnő. - Én meg azt gondoltam, könnyen beszélnek, hiszen nem az ő lábfejük dagadt ilyen hatalmasra."

A terhesség nagyon megviselte Carey-t, de mint látjuk, kezdi magát rendbe szedni fizikailag, és szépen lassan kezd visszatérni a rivaldafénybe is. Tony Bennett-tel készít duettet az énekes új albumára, és úgy néz ki, hogy az amerikai X-Factor egyik mentora lesz.

Tipp! Így néz ki a hollywoodi szívtipró mozgó álomlakása! Kattints a képgalériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.