Hilary Duff egészségesen akar fogyni a szülés után

fogyás szülés Hilary Duff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilary Duff tudatosan nem követi a trendeket: esze ágába sem volt a szülés után azonnal sanyargatnia magát, hogy a többi sztárhoz hasonlóan a szülés után egy hónappal már csontsovány legyen. 

A fiatal anyuka minden vágya az, hogy egészségesen nyerje vissza az alakját. A színésznő és férje, Mike Comrie első gyermeke, a tündéri kisfiú március végén született, a sztár pedig azóta is azon dolgozik, hogy lefogyjon. ,,Mindenképp egészségesen akarom csinálni. Szerintem minden állapotos nő vissza akarja kapni a szülés előtti alakját, de ez időbe telik. Hiszen kilenc hónapig változik a test, nem lehet egyik percről a másikra mindent visszavarázsolni" - vallotta az újdonsült édesanya.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

,,Amikor ránézek a babámra, azt gondolom, hálás vagyok a testemnek. Rendben vagyok ömagammal. Persze van mit dolgoznom rajta, de keményen próbálkozom, és mindent megteszek, hogy a megfelelő módon és eszközökkel nyerjem vissza a súlyomat. Szoptatok, így óvatosnak kell lennem, nem csinálhatok semmi drasztikusat" - vallotta a fiatal sztár, akinek hozzáállását a fogyáshoz a többi sztár is magáévá tehetné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.