Várandós pocakjával pózolt Cameron Diaz új filmje plakátján - Jól áll neki a terhesség

terhesség szülés Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaztól még távol áll az anyaság, de legújabb filmjében a színésznő belekóstolhatott, milyen lenne, ha teherbe esne.

Cameron Diaz olyan sztárokkal játszik a What to Expect When You're Expecting című filmben, mint Jennifer Lopez vagy Brooklyn Decker. A mozi reklámplakátján az idén negyvenéves szőke színésznő gömbölyödő pocakkal pózol, de ezt nem egy férfinak, csupán a modern technológiának köszönheti. A sztár ugyanis állapotos kismamát játszik a 2012-ben mozikba kerülő vígjátékban, a való életben azonban szó sincs gyermekvállalásról.

Cameron csodásan fest a plakátokon várandós kismamaként, arcáról csak úgy sugárzik a boldogság. Ez vagy azért van, mert remek színésznő, de az sincs kizárva, már alig várja, hogy állapotos legyen. Bár az eddigi nyilatkozatai alapján korábban azt hittük, Camnek esze ágában sincs szülni. A színésznő már nem egyszer beszélt a terhességről, legutóbb, 2009-ben a következőket mesélte: "Szerintem sok nő fél kimondani, hogy egyszerűen nem akar gyereket. Nekem több olyan barátnőm van, akinek nincs gyereke, mint akinek van. Őszintén szólva szerintem nincs szükség több gyerekre. Így is túl sokan vagyunk ezen a Földön" - vallotta a színésznő.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.