Átalakítunk! Vagány modellé változott a kétgyermekes anyuka

Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a kétgyermekes Krisztinát alakította át, aki hétköznapi anyukából nagyon dögös, vagány modellé változott, aki akár tíz évet is letagadhatna.

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!


"Egy olyan 'soha nem adom fel' típus vagyok, amolyan túlélőlány. Gyermekkorom óta hiszek a csodákban, és tudom, hogy aki hisz az álmaiban, annak előbb-utóbb valóra is válnak... Szeretném egy szuper, csajos, dögös fotósorozattal meglepni a lányaimat és a kedvesemet"


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,haj: Szofrán Zsolt

A negyvenegy éves, újságíróként és rendezvényszervezőként dolgozó kismarosi Krisztinának két csinos nagylánya van, ezért nem csoda, ha ő is fiatalos és fitt a mai napig. Kriszta félhosszú haját átalában szőkére festeti, de Szofrán Zsolt mesterfodrász úgy döntött, ezen változtatni fog. "Szinte mindig szőke vagyok, ezért most úgy érzem, teljesen megváltoztam ezzel a hajjal. Ez a szőkésbarna árnyalat még nekem is meglepő, de tetszik, hogy teljesen más lett tőle a megjelenésem" - vallotta az újságírónő a Life.hu-nak. "Általában nem sminkelem magam, most pedig egy gyönyörű, natúr sminket álmodtak meg nekem a profik, amit egyszerűen imádtam, annyira illik hozzám" - tette hozzá Kriszta.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre az átalakuláson készült többi képért!

A kismarosi édesanya általában a sportosan elegáns szetteket és a praktikus összeállításokat részesíti előnyben, és eddig nem kedvelte túlzottan az élénk színeket sem. "A felsőt egyszerűen imádtam, ez most arra sarkall, hogy a khaki és a földszínek helyett színes darabokat vásároljak. A tűsarkúban igazi nőnek érezhettem magam, ráadásul a kinézete ellenére nagyon kényelmes volt. Igazán tetszett a szett, amit viselhettem" - vallotta az újdonsült bombanő, aki a fotózást is nagyon élvezte. "Nánási Pál nagyon ért ehhez az egészhez, így nekem sem okozott nehézséget pózolni. A lányaim modellkednek, ezért nem idegen tőlem ez a világ, nagyszerűen éreztem magam a kamera előtt" - mesélte Kriszta, akinek lányai és párja is igazán elégedettek voltak az átalakulással.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!



Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.