Csak a legközelebbi barátok tudták: már 4 aprósággal osztja meg mindennapjait a magyar művésznő

Peller Anna háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna és párja, Miklós biztosan nem érzi magát egyedül az otthonukban: eddig kevesen tudták, de négy házi kedvenc is lakik velük a panellakásban.

Most elég egy rajz, és akár az egész család ingyen mehet a Vidámparkba - csatlakozzatok a pályázatunkhoz!


"Azért választottuk őt, mert őrző fajta, de közben családcentrikus. Ijesztő a kinézete, de ha foglalkoznak vele, akkor kezesbárány""Alig vittük haza, a férjem azt mondta: szegény, olyan egyedül van, kellene mellé egy társ. Akkor költözött hozzánk a skót, lógó fülű cica, Micike. Szépen éltünk négyen, amikor Miklós azt mondta, mégiscsak kellene még egy kutya, hogy Rozi ne unatkozzon. Akkor érkezett Joker, a cane corso, aki igazi vezér alkat. Ő is ijesztő nagy dög lesz! Éles eszű, gyorsan tanul, már mindent tud, amit Rozi."

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Anna párjának ezek után csak néhány nap kellett, hogy észrevegye: így viszont a szegény macska depressziós, neki is kellene egy társ... "Mivel Micike érkezésekor kiderült, hogy Miklós allergiás a macskaszőrre, vettünk egy szibériai cicát, mert ez a fajta nem allergizál. Azóta velünk él Lencsike is" - sorolja a "családtagokat" Peller Anna, a Budapesti Operettszínház művésznője, aki nagyon boldog így, még akkor is, ha folyamatosan azt kell hallgatnia családtagjaitól és kollégáitól, hogy tiszta őrültség az, amit a férjével művelnek.

Tipp! Provokatív képeken a szexszimbólum. Kattints a galériáért! (+18)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.