Magyar tervezők ruhájában kapták lencsevégre a világsztárt

Je Suis Belle divattervező tervező Tilda Swinton batikolás stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárok mostanában a magyarokra "buknak". Nemrég olyan hírességek, mint Nicole Kidman és Emma Watson viseltek kalocsai mintás ruhákat, most pedig egy újabb világsztár vett fel magyar tervezésű ruhát.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Tilda Swinton nemrég Bangkokban járt, ahol a batikolást gyakorolta. A színésznő az egyik népszerű magyar márka, a Je Suis Belle 2010-es kollekciójának egyik darabját viselte. A sztár stílusához tökéletesen passzol ez a pompás darab, és mi is nagyon büszkék lehetünk arra, hogy a világsztárok is értékelik a tehetséges magyar tervezőket.

www.facebook.com
www.facebook.com

Kattints a képre Tilda extrém fotóiért!

A Je Suis Belle Facebook-oldalán számolt be a hírről: ,,Dalmának (Dévényi Dalma, a márka egyik tervezője - a szerk.), kalandos New York-i hónapjai elején, lehetősége nyílt egyik legnagyobb múzsánknak - Tilda Swintonnak - egy ajándékot küldeni: a 2010 tavaszi-nyári kollekciónk egyik darabját, a róla elnevezett Tilda-ruhát. A színésznő egy igazán különleges alkalommal vette fel a tengerzöld darabot: Thaiföld egyik szigetén, Koh Yao Noi-on rendezett, Film On The Rocks fesztiválon. A különleges atmoszférájú rendezvény meghívottjai voltak Ryan McGinley, Haider Ackermann, Jefferson Hack és Chloe Sevigny, Tilda Swinton pedig a fesztivál főkurátoraként tündökölt. Az esemény legmegkapóbb pillanata volt, hogy Tilda - Haider Ackermann társaságában - kendőt batikolt jótékonysági céllal, egyfajta titkos szinkronitásban az idei tavaszi-nyári batikolt kollekciónkkal" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.