Még csak két hete szült az X-Factor finalistája, máris bomba formában van - Vajon mi a titka?

X-Faktor terhesség Stacey Solomon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel a szülés után nem könnyű vékonynak lenni - Stacey Solomonnak mégis sikerül. 

A 22 éves énekesnő két hete adott életet kisfiának, Leightonnak. A brit X-Factor döntősét pár napja kapták lencsevégre hófehér csőnadrágban, és meg kell hagyni, pompásan nézett ki az újdonsült anyuka. A képeket ide kattintva nézheted meg. Pedig ilyen nadrágot tényleg csak az vehet fel, akinek karcsúak és vékonyak a lábai - Stacey pedig valószínűleg mesés genetikai állománnyal rendelkezik, hogy ilyen bomba formában van máris. Ha ezen kívül is van valami titka a szőkeségnek, rajtunk kívül még biztos, hogy nők ezrei szeretnék tudni...

Northfoto
Northfoto

Stacey-t egyébként nagyon megváltoztatta az anyaság, a terhessége alatt például - nagy nehezen ugyan, de - leszokott a dohányzásról. Ehhez az is hozzájárult, hogy pocakosan cigarettával a kezében fotózták le a szemfüles paparazzók, ami igen nagy visszahangot váltott ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.