Egy bőrönd, és rend lesz a lakásban - Kreatív tárolási ötletek

tárolás dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha neked is örökös problémát jelent, hogy megfelelően tárold és rendszerezd apró tárgyaidat, akkor biztosan nagy hasznát veszed majd a következő tippeknek.

Tipp! A nő, aki divatot csinált a mozgásból. Kattints a galériáért!


Leveles zsákok a falra

Sokan egy kupacban gyűjtik az érkező leveleket, számlákat. Ennek pedig csak az a hátránya, hogy az egy halomban tartott levelek könnyen összekeveredhetnek, ami csak tőled vesz majd el felesleges perceket, ha el akarod rendezni őket.

Ahhoz, hogy biztosan ne tűnjenek szem elől a fontos iratok és befizetendő csekkek, csak egy kis anyagra, cérnára és némi varrótehetségre van szükség. Falra tehető zsebeket készíthetsz a választott anyagból, a kinézetének pedig csak a fantáziád szabhat határt. Készíthetsz egy zsebet a bontatlan leveleknek, a számláknak, a sürgőseknek, a feladandóknak, igazából te döntöd el, hogy milyen kategóriára van szükséged.

http://athome.kimvallee.com
http://athome.kimvallee.com

Ékszertartó saját kezűleg

Ugyan többféle trendi ékszertartót lehet már kapni az üzletekben, legjobban az dobja fel a lakásodat, ha saját kezűleg készítesz egyet - arról nem beszélve, hogy kevesebb pénzbe is kerül.

Ha van egy régi, felesleges, fából készült ruhafogasod, melynek elég széles a vízszintes része, akkor nincs szükséged másra, csak néhány apróbb fiókgombra. Ezeket rögzítsd a vállfán, így meg is kapod azt a részt, melyre akaszthatod a kincseidet. Azt pedig, hogy ezt a vállfát hova akasztod majd, csak rajtad múlik. Látványra annyira jópofa, hogy felesleges elrejtened a szekrényben.

http://athome.kimvallee.com
http://athome.kimvallee.com

Tipp! Ezek az igazán trendi ruhadarabok! Kattints a galériáért!


Varróbőrönd

Olykor a különböző cérnák, ollók, gombok és egyebek megfelelő tárolása is problémát okozhat. Ennek megoldására ne dobd ki az ezeréves, kisebb méretű bőröndöt. Ha egy kicsit rendbehozod a belsejét, például egy szebb anyaggal kibéleled, a bőrönd tetejére kisméretű, üdvözlőkártyákhoz való borítékokat rögzítesz, majd néhány gumidarabot, tökéles tárolója lesz a varráshoz szükséges holmiknak. A bőrönd aljába azért szerezz még néhány kisebb méretű dobozkát is a gomboknak, csatoknak. Hasonló megoldással akár gyógyszeres ládikaként is használhatod, vagy ha szereted eltenni emlékbe a belépőjegyeket, kisebb ajándékokat, emlékes-ládikaként is funkcionálhat.

www.design-decor-staging.com
www.design-decor-staging.com

Ötletes dolgozószobai megoldás kis lakásba

Szeretnél egy külön helyet az íróasztalodnak, ahol tanulsz, vagy épp dolgozol, de csak igen kis területet tudnál erre szánni? Akkor mindenképpen olyan íróasztalt vegyél, amely lehajtható írófelülettel rendelkezik. Ez ugyanis tökéletesen alkalmas arra, hogy ha nem használod, akkor ne csak elrejtse a dolgaidat, de kis helyet is foglaljon. Ezen túl az oldalát is érdemes kihasználnod, hiszen egy kis kampó rögzítésével a táskádnak lesz meg a helye, ha pedig egy kisebb tárolódobozkát is rögzítesz, akkor ebbe tollakat, ollót tehetsz - így bármikor kéznél lesznek, ha szükséged lesz rájuk a munkán kívül.

http://theinspiredroom.net
http://theinspiredroom.net

Átalakítunk! Szexi nő lett a visszafogott Jankából! Kattints a galériáért!


Idővonal a lakásodba, Facebook módra

Hajlamos vagy megfeledkezni a teendőidről, a klasszikus asztali naptárakat pedig unalmasnak tartod, ráadásul van, hogy elfelejted lapozgatni is? Akkor egy szem előtt lévő falrészen rögzíts egy vastagabb zsinórt, néhány régi, fából készült ruhacsipeszt pedig fess át - egy csipesz egy-egy napot jelöljön. Szerezz be egy jópofa - vagy akár egy egyszerű - jegyzettömböt, és máris lejegyzetelheted, majd felcsíptetheted a fontos teendőket. Nem lesz többé cetli-káosz a lakásban, ráadásul igazán ötletes és egyedi módon is feldobod az otthonod.

http://theinspiredroom.net
http://theinspiredroom.net

+1 ötlet: Tároló az ágy alá

Ugyan ez a megoldás látványra nem sokat nyújt, hiszen éppen a láthatatlanság a lényege, a rendszerezés szempontjából nagyon sokat jelent, ha kihasználod az ágy alatt lévő üres területet. Ehhez már akár nagyobb lakberendezési áruházakban is vehetsz kifejezetten erre a célra készített hatalmas dobozokat, de ha van olyan fiókos szekrény, melyet selejtezni akarsz, a fiókjait érdemes megmenteni. Egy kis csiszolás, alapozás és festés után, melynél kiélheted a kreativitásodat is, tökéletes helye lehet az ágyneműnek, törölközőknek, ritkán használt dolgoknak, vagy bárminek, amit ide szeretnél elrejteni.

http://prod.patioandhomefurniture.com
http://prod.patioandhomefurniture.com


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Tipp! Nem mindennapi képek: különleges sztárportrék. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.