Majka még mindig nem vette nevére a gyerekét - Mi lehet a baj?

Dundika apaság Majka gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem vette a nevére Majka (32) a kisfiát - állítja a Blikk. Bár a hét hónapos gyereket pénteken reggel is Majoros Mariánként emlegették a Mokkában, az anyakönyvi kivonatában egészen más név szerepel. A hivatalos dokumentumok szerint ugyanis a kisfiú apja Dundika (29) volt férje, Szentiványi László (37).

Mi lehet az oka annak, hogy a szülők a mai napig nem intézkedtek az ügyben, hogy a kis Marián végre vér szerinti édesapja nevét viselhesse?

"Dundi még mindig hozzám van bejelentve Pécsen, így minden papírján ez a lakcím áll. Másfél hónappal ezelőtt kikértük az anyakönyvi kivonatot, azon láttam, hogy van egy gyerekem, aki a nevemen van, én vagyok az apja, és nálam lakik, de szerintem nem is ismerem" - nevetett Szentiványi László, aki hozzátette, egyáltalán nem zavarja ez a helyzet, hiszen a mai napig jó kapcsolatot ápol volt feleségével.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Természetesen A Blikk megkereste az ózdi rappert is, hogy megtudja vajon miért nem rendezték még ezt a faramuci helyzetet, azonban Marián szülei nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

Így azonban, legalábbis a dokumentumok alapján egyelőre Majkának hivatalosan semmi köze sincs kisfiához, és talán még hosszú hónapokig nem is lesz. A törvény szerint a rapper-műsorvezetőnek pert kell indítania, ha szeretné, hogy fia valóban a Majoros nevet viselje.

"Azért alakulhat ki ez a helyzet, mert az anya a fogantatás pillanatában még házas volt, így a törvény azt feltételezi, hogy a férjtől származik a gyermek. Ezt meg lehetett volna előzni, ha Majka és a volt férj is tesz egy nyilatkozatot még a születés előtt, amelyben a férj lemond a gyermekről, Majka pedig vállalja az apaságot. Így, hogy elmulasztották ezt megtenni anno, jóval hosszabb lesz a procedúra, hiszen Majkának apaságmegállapítási pert kell indítania, amely több hónapig is eltarthat" - nyilatkozta dr. Kamarás Péter ügyvéd a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.