Furcsa dolog történt Katy Perry dekoltázsával

katy perry dekoltázs énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry jól teszi, ha mélyen dekoltált ruhát választ, mert nincs mit takargatnia - keblei szépek és formásak. Azonban indulás előtt neki sem ártana, ha tükörbe nézne.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Az énekesnő a napokban olyan A-listás sztárokkal bulizott együtt, mint Justin Bieber, Selena Gomez és Robert Pattinson. Katy egy mélyen dekoltált ruhát viselt, valami azonban nagyon félresikerült! A sztár mellei között egy papír zsebkendő - vagy valami ahhoz nagyon hasonló tárgy - rombolta az összképet. Nem feltételezzük, hogy Katy zsepivel a dekoltázsán indult útnak, de magyarázatot még senki nem adott a fura képekre.

Northfoto
Northfoto

Lehetséges az is, hogy a sztár ruhájának része valahogy kiszakadt, netán csak egy rossz melltartót vett fel a kreáció alá. Az tény, hogy így, vagy úgy az összkép szörnyűre sikeredett. Az este folyamán a ruha is egyre lejjebb csusszant, így a jelenlévő férfiak nagy része már csak azt várta, Katy vajon mikor villant mellbimbót.

Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged hétköznap 22:00 után a Life.hu-n!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.