Teljesen átalakult a gyönyörű magyar modell

fogyás Bódi Sylvi alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi teste rengeteget változott az utóbbi időben.

Sylvi alakja mindig pompás volt, a férfiak pedig imádták nőies és természetes domborulatait. A modell most olyan vékony, amilyen még soha nem volt, de ez szerinte nem a fogyásnak, hanem a változásnak köszönhető.

"A lábamon tényleg látszik, hogy elég vékony. Ugyanakkor súlyban nem vagyok kevesebb, mint voltam, ugyanannyi kilót mutat a mérleg. Azt mondanám inkább, hogy átformálódott a testem, megváltozott. Pedig annyit nem is edzek mostanában, kevesebbet sportoltam, mert többet dolgoztam. Persze szörföztem Balin a táborban, és például a wakeboardnak köszönhetően nem hízom el" - magyarázta a szépség a Borsnak.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Sylvi nagyon elégedett a testével, és ahol csak tud, szót emel az egyre divatosabb plasztikázás ellen. "Már régóta fel akarom emelni a hangomat a plasztikázás ellen. Nem az a baj, ha egy negyvenéves nő megplasztikáztatja a mellét, hanem az, ha a tizennyolc éves kislányok, majmolva az amerikai sztárokat, megőrülnek, és szétműttetik a mellüket. Semmi baj nincs azzal, ha valakinek kisebb, formás melle van, de legalább természetes. Az én mellemhez is hozzá lehetne nyúlni egy-két helyen. Nem olyan már, mint tizennyolc éves koromban, de azt mondom, inkább legyen a sajátom, mint hogy hozzányúljanak. Úgy szeretem a mellemet, ahogy van, nem tökéletes, csak elfogadom. Én sem vagyok tökéletes, de így érzem jól magam a bőrömben" - vallotta őszintén a csábító szépség.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.