Bezárja New York-i éttermét Joël Robouchon

étterem bezárás New York Joël Robouchon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gault&MIllau által 1989-ben az évszázad szakácsának választott Robuchon anyagi okok miatt zárja be éttermét a New Yorki Four Seasons hotelben - írja az Táfelspicc.

Thinkstockphotos
Thinkstockphotos

Bezárja kapuit a New Yorki L'Atelier de Joel Robuchon, amely 2006-os megnyitása után tavaly szerezte meg a második Michelin csillagot. Az étterem június 30-án tart nyitva utoljára, A szállodával közösen kiadott, szűkszavú hangú sajtóközleményben a felek kiemelik, hogy a döntés kölcsönös megegyezés eredménye, és hogy az elhatározás mögött az új kihívások keresése játszott szerepet első sorban, illetve Robuchon azon szándéka, hogy világszerte meglévő további éttermeit az eddigieknél jobban tudja menedzselni. A New Yorkival együtt jelenleg kilenc Atelier működik világszerte, jövőre további három nyitása van tervben, Bejrútban, Mumbaiban és Bangkokban - fogalmaz az origo gasztro-site-ja a Táfelspicc. (Forrás: Vendég& Hotel, Táfelspicc)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.