Még mindig képes újat mutatni! - Lady Gaga oroszlánfejű sellőként pózol

címlap Vogue Anna Wintour Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga a Vogue magazin szeptemberi címlapján pózol. A borító egészen más, mint amilyeneket a lap az utóbbi években készített.

Tipp! Hétről hétre új árengedményekkel vár a Lifefashion.hu!



Gaga tavaly márciusban már feltűnt a divatlap címlapján, másfél évvel később, idén szeptemberben azonban egy egészen új arcát mutatja meg. A Vogue készítői szabadjára engedték a fantáziájukat - ez az őszi címlap cseppet sem hasonlít a korábbiakhoz. Az utóbbi években olyan szépséges színésznők és modellek pózoltak az év legfontosabb lapszámának számító szeptemberi kiadás borítóján, mint Gisele Bündchen, Linda Evangelista, Kate Hudson vagy Halle Berry. Gaga azonban egészen másképp fest. Nála nem az vot a fő szempont, hogy addig retusálják, míg tökéletes szépség lesz belőle - az énekesnőnél más volt a koncepció. Ez persze nem is csoda, hiszen Gaga cseppet sem illene a szexi, trendi, mosolygós címlaplányok közé.

Forrás: Vogue
Forrás: Vogue

A világsztárból nem faragtak álomnőt, és erre a Vogue nagyasszonya, Anna Wintour is áldását adta. Gaga egy fukszia színű Marc Jacobs sellőruhát visel, haja pedig afrofrizurára emlékeztető módon lett elkészítve, de tincsei nem göndörek, hanem egyenesek. A háttér pedig nem egy mező vagy egy antik szobabelső, hanem egy hófehér drapéria, mindössze egyetlen bordó szalaggal feldobva. A meghökkentő részletek és a nagyon egyszerű megoldások miatt a végletekbe hajló kép nagyon kreatív, cseppet sem vogue-os, ellenben nagyon gagás! Úgy tűnik, ez volt az a pillanat, amikor a jégszívű Wintour asszony is behódolt az extravagáns világsztárnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.