Doutzen Kroes Photoshop botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatcégek az utóbbi időben hibát hibára halmoznak. Utolsó "merényletüket" a szépséges Doutzen Kroes szupermodell ellen követték el.

Nemrég az igencsak teltkarcsú énekesnő, Christina Aguilera "fogyott" jó pár kilót a Photoshopnak köszönhetően, sőt, olyan is előfordult már, hogy a kép készítői egyszerűen eltüntették az egyik modell térdét - erről bővebben itt olvashatsz. A divatszakma új áldozata a szépséges modell, Doutzen Kroes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A képek láttán nehéz eldönteni, hogy ismét a Photoshopot vitték-e túlzásba, netán a fotós készített egy nagyon rossz képet a lányról. A fotót nézegetve olyan érzésünk van, mintha a modell dereka lehetetlenül vékony lenne, és az egész teste igazán furcsa pozícióban van. Az utóbbi időben mindig szép lányokat "rontottak el", mi pedig nem is értjük, hogyan lehet egy alapvetően gyönyörű nőt ennyire rosszul lefotózni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.