Forgóajtó végzett a Tatler magazin apró házi kedvencével

halál kutya tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus forgóajtó-baleset végzett a brit Tatler magazin kedvenc házi tacskójával, amelynek saját Twitter-fiókja volt.

Az Alan nevű apró négylábút a magazin közép-londoni főhadiszállásának otthont adó irodaház, a Vogue House forgóajtójában érte baleset. A hosszúszőrű tacskót épp sétálni vitte a lap egyik munkatársa, amikor a kutya hirtelen megpillantott egy férfit és azonnal a nyomába eredt, ám szerencsétlenségére a nyaka beakadt a forgóajtó egyik szárnya és a fal közé. A helyszínre kiérkező tűzoltók minden erejükkel igyekeztek kiszabadítani a kutyát és a férfit, ám Alan végül nem élte túl a mentőakciót.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A mindössze öt-hat hónapos kutya gazdája, a magazin munkatársaként dolgozó Jennifer George Twitter-bejegyezésben értesített mindenkit a balesetről és közzétette a kutyáról készített utolsó fényképet is. A tragédia óta Alan számos rajongója fejezte ki részvétét a mikroblogportálon, amelyen több mint 2600 követője volt a népszerű kutyának. A baleset helyszínét jelzőszalaggal kerítették körbe.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.