Íme az újdonsült sztárpár álomotthona

ház luxus Kanye West ingatlan kim kardashian lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West és Kim Kardashian luxusotthona csak első pillantásra tűnik régimódi. Valójában azonban igen modern, és minden igényüket kielégíti.

Nem aprózta el az otthonvásárlást Kanye West és Kim Kardashian. Míg a sztárpár Párizsban tölti "babaútját", kastélynak beillő luxusvillájuk legfrissebb fotói már bejárták a világot. A mediterrán stílusú ház Los Angeles egyik legpatinánsabb részén, Bel Airben található, és bizonyára bőven lesz majd helye szaladgálni a leendő csemetéjüknek a közel ezer négyzetméteres otthonban.

Northfoto
Northfoto

"Az egyedi kivitelezés keveredett a régi világ elemeivel, amelyet modern kényelemmel egészítettek ki" - nyilatkozta a mesés otthonról a pár építésze, Ron Firestone. A tágas villában helyet kapott egy kétszintes nappali, egy hatalmas medence, egy könyvtár és egy minden igényt kielégítő edzőterem is. Sőt, a legújabb hírek szerint itt még nincs vége: a pár még közel négyszáz négyzetméterrel szeretné bővíteni otthonát. Még több képet a házról ide kattintva nézhetsz meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.