Élve született a tatai kisbaba

halál élet hulladék Tata rendőrség születések igazságügyi orvosszakértő segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolchónapos fejlettségű kislányt szerda hajnalban találták meg holtan Tatán, hulladékgyűjtő konténerek között.

Újabb részletek derültek ki a Tatán holtan talált csecsemő ügyében. Az igazságügyi orvosszakértő szerint három-négy nappal ezelőtt élve született a nyolchónapos fejlettségű kislány - tudta meg az MTI a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Léber Gabriella azt mondta: a gyermeket egy asszony hagyta a szemétgyűjtő edények között, hajnali öt óra tájban. A nő 35 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vállig érő, világos hajú, normál testalkatú, a jobb lábát húzza. A keresett asszony farmernadrágot, zöld felsőt, krémszínű kabátot viselt, a fülében fekete fülbevaló volt. A rendőrség az ügyben 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást, és a lakosság segítségét kéri az anya azonosításához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.