stílusmustra Mihalik Enikő Beyoncé vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu heti szépségmustrájából kiderül, hogy Beyoncé miben csavarta az ujjai köré a Super Bowl közönségét, de olvashattok a legújabb táskahóbortról és a hét legdögösebb kreációiról is.

Bőr mindenkor

Az r'n'b koronázatlan királynője és az újra összeállt Destiny's Child maradék két tagja valósággal ámulatba ejtette közönségét az Egyesült Államok egyik legnevesebb eseményén, a Super Bowl-on. A látványt és a hangulatot még jobban fokozta Beyoncé vadító, fekete bőrruhája. A Rubin Singer tervezte szuperszexi csipkés body közel két hónapon át készült és vélhetően rengeteg ruhapróba eredménye. Valljuk be, megérte!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ennél szerényebb erőfeszítéssel is tarolhat valaki, mondjuk egy testhezálló bőr felsővel, ahogyan azt Jennifer Hudson tette, vagy éppen egy bőr ceruzaszoknyával, mint Ashlee Simpson. Igaz, az ő összeállítása nem éppen telitalálat, ám ezt nem a szoknyája kontójára írnánk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Romantikus csipke a trend

A csipke gyönyörű és szexi, ez nem vitás. A vörös szőnyegen pedig egy ilyen darabot viselni igazi kuriózumnak számít. Különleges alkalmakkor bájaikat a sztárok habozás nélkül képesek több méternyi méregdrága csipkébe burkolni. Ez alól a csodás magyar modell, Mihalik Enikő vagy éppen kanadai kolléganője, Coco Rocha sem kivétel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

S bár a csipkével Julianne Hough sem fukarkodott, mi mégsem emiatt figyeltünk fel rá. A színésznő meglehetősen aszimmetrikus szemöldöke volt külsejének leghangsúlyosabb része. Míg bal oldalon egészen szögletes, a másik oldalon tekintete csodálkozó kajla szemöldökfestésének köszönhetően.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem mindennapi kiegészítők

A vörös szőnyeghez persze nemcsak a káprázatos ruhaköltemények, de a különleges kiegészítők, cipők és táskák is dukálnak. A héten ebben sem volt hiány. Jill Wagner színésznő összeállítását egy póniszőr lábbelivel koronázta meg. Fergie egy apró fekete táskát választott fogóján szoborszerű virágdíszítéssel, mely ujjait gyűrűként ékesítette.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cobie Smulders szintén ennek a táskaőrületnek hódolt, ám ő a vagány motoroskesztyű megoldás mellett tette le a voksát, dekoltázsát pedig egy ragyogó brossal hangsúlyozta. A fiatal színésznőnek, Debby Ryannak azonban ilyen részletekre már nem futotta az idejéből. Kiegészítő nélküli, csupasz összeállításával jócskán melléfogott, sőt még a ruhaválasztását is átgondolhatta volna. A derékban szűkített, csipkés darab előnytelenül rövidítette a lábait, ruhájának mintázata pedig kimondottan erősítette a színésznőt, mégpedig nem is kicsit.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Természetes divathullám

A kusza hullámok, megidézve a '80-as évek stílusát, ismét hódítanak Hollywoodban. Úgy tűnik, a természetes frizurák nemcsak a hétköznapokban, de a vörös szőnyegen is kiállták a próbát. A színésznő Charlotte Ross és a modell Karolina Kurkova is a laza tincsek rabjai lettek. Van azonban aki számára ez elképzelhetetlen. Naomi Campbell például ragaszkodik szögegyenes hajkoronájához.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!
Ha pedig a sztárok divatdöntései érdekelnek, a StílusZsaru oldalon szemezgethetsz.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.