öltözködés átváltozás Christian Bale szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még a szexi, rejtélyes, frissen borotvált Christian Bale-re? Akkor gyorsan felejtsd el, mert újabban Mr. Batman a szőrös és ápolatlan oldalát helyezi előtérbe.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig érdekel a sztárok stílusa és divatdöntéseik, neked való a StílusZsaru oldal!




Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Olyan, mintha a világsztár kissé besokallt volna a hollywoodi jóléttől, és lelakott külsejével tüntetne a sok csillogás ellen. Bale nemrég azt nyilatkozta, hogy a családjával töltött időt értékeli a legtöbbre: "A filmek nagyszerű dolgok, de később a családommal töltött időre fogok majd emlékezni, és nem a filmekre. Ez minden karakterem gyökere."

A színész mostanában tényleg folyton a családjával mutatkozik. Felesége, Sibi szája folyton széles mosolyra húzódik a közös képeken, kislányuk, Emmeline pedig apuci kiköpött mása. A legfrissebb képeket itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.