csokoládé hízás édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves Tracey Burton naponta 5-6 szelet csokoládét evett, ami 1500 plusz kalóriát jelentett a normális táplálkozása mellett. Tracey végül a barátja hatására úgy döntött, hogy leszokik a csokiról, és csatlakozott egy népszerű súlycsökkentő programhoz.

Az angliai Leeksben élő Tracey Burton éveken át minden este befalt legalább 5-6 nagyobb szelet csokoládét, amitől szédületes iramban elkezdtek felszaladni rá a kilók, és a testsúlya meghaladta a 95 kilogrammot. "Ha rossz napom volt, vagy csak egy kicsit is elszomorodtam, azonnal a csokoládéhoz nyúltam. Úgy éreztem, hogy csak a csoki tud igazán megvigasztalni, és jobb kedvre deríteni. Együltő helyemben képes voltam megenni 5-6 szelet csokoládét, és vidáman folytattam volna bármeddig, de végül mindig megpróbáltam uralkodni magamon" - emlékezett vissza beteges csokoládéfüggőségére Tracey, akiről itt nézheted meg a legfrissebb képeket.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

"Ma már képtelen lennék ekkora mennyiségben fogyasztani a csokit, de még mostanában is eszem hébe-hóba. Ma már odafigyelek az egészséges táplálkozásra, sokat sétálok és elkezdtem futni is. Korábban mindig azzal volt gondom, hogy határokat szabjak magamnak, egyszerűen nem bírtam abbahagyni az evést, de fokozatosan megtanultam kontrollálni a falási rohamokat" - folytatta Tracey, aki 40 éves korában szembesült azzal, hogy itt az ideje a teljes életmódváltásnak. Párja, Roger Pickford ugyanis a túlsúlyából kifolyólag súlyosan megbetegedett.

"Ráébredtem, hogy nem mehet tovább így az életünk, és megértettem, hogy az egészség milyen fontos, ezért elhatároztam, hogy abbahagyom a korlátlan csokoládéevést, és csatlakoztam egy súlycsökkentő programhoz. Korábban is próbálkoztam egy-két alkalommal a fogyókúrával, de ezúttal nagyon eltökélt voltam. Figyeltem a fokozatosságra, hetente 1 kilót adtam le. Mindenki nagyon segítőkész volt velem, és jóleső érzéssel töltött el, amikor először néztem úgy a tükörbe, hogy már láttam az eredményt" - mesélte Tracey, aki új külsejével boldogan készül az esküvőjére Rogerrel.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.