betegség esküvő szántó daniella fogyás látogatás új élet projekt életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniellát egy csúnya vírus ledöntötte a lábáról. Edzői, a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás meglátogatták a fogyni vágyó menyasszonyt és ínycsiklandó, ugyanakkor egészséges turmixitalokkal kedveskedtek neki. 

Daniella épphogy elkezdett edzeni a Vitalteam segítségével, máris egy nem várt akadállyal kell szembenéznie, a szervezetét legyengítő betegséggel. A lány napok óta lázas, náthás, az orvos ágynyugalmat írt elő neki, amíg meg nem gyógyul. Daniella lelkileg nem jól viseli a tétlenséget, legszívesebben már most felkapná az edzőruháit és elindulna kocogni, neki most a csak a célja lebeg a szeme előtt, mielőbb szeretne lefogyni.

Edzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás nem értenek egyet vele, ők is azt tanácsolják, hogy pihenjen. Mivel aggódtak érte, meg is látogatták, hogy megértessék vele, semmi értelme, hogy az amúgy is legyengült szervezetét még tovább sokkolja azzal, hogy a hideg levegőn fut, mikor most még levegőt sem kap rendesen az orrán keresztül. Egyetértenek az orvos véleményével, aki határozottan megtiltotta neki, hogy eddzen, amíg el nem múlik a láza.

Daniella meglepődött, mikor beállítottak hozzá edzői, de nagyon meg is hatódott, mennyire szívükön viselik a gyógyulását. A Vitalteam még egy szuper erős immunerősítő koktélt is készített Daniellának, hogy ettől is jobban érezze magát. Sokan betegek mostanában, ha szeretnéd felvértezni magad a betegségek ellen, próbáld ki a Vitalteam tuti immunerősítő receptjeit.

Daniella annyira rosszul érezte magát, hogy a rögtönzött beteglátogatáskor aggódó vőlegényét, Bencét is otthontaláltunk, aki lelkiismeretesen ápolgatta Daniellát.

/1403/Smoot201431012753

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.