power plate Nagy Adri Nika fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adrienn és Nika szeretne látványos változást elérni tavaszra, így kemény edzésbe kezdtek.

Nagy Adrit és Nikát az embert próbáló edzések sem riasztják el. „Az első edzésemre visszagondolva most, már 11 hónap távlatából, elég kemény volt... persze ahogy elkezdtem rendszeresen járni, hetente háromszor, úgy kerültem egyre jobb formába!" - árulta el Nika, majd hozzátette, neki nagyon sokat segített a személyi edző jelenléte.

Forrás: Lifestyle Communications

„Most már van pár gyakorlat, amely önállóan is jól megy, viszont nekem fontos az edző kontrollja, hiszen a mai napig van még olyan gyakorlat, ahol javítani kell. A hasamon kell még dolgoznom, hiszen nekem ez az egyik legproblémásabb terület" - mondta Nika.

Nagy Adri pedig mióta ezt az edzésformát választotta, a futást is sokkal jobban bírja.

„Nagyon szeretek futni, azonban a látványos szálkásításban rengeteget segített ez a vibrációs tréning. Az első 30 perces óra után alig tudtam lábra állni, pedig az még egy lightos edzés volt" - vallotta be Adri, aki elárulta: a legnagyobb változást a karján és a combján vette észre. „Nekem ezek a kényes területek, így örültem, amikor észrevettem, hogy a karom szálkásabb, míg a combom sokkal feszesebb lett. Az első alkalom után nyilván éreztem izomlázat, 2-3 hét után pedig azt, hogy valami megváltozott. A tartásom javult, a hátam feszesebb lett, de a futás is sokkal jobban megy" - magyarázta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.