Született feleségek Modern család (sorozat) Szívek szállodája enteriőr inspiráció American Horror Story House of Cards sorozat otthon Amerikai Horror Story lakberendezés Kártyavár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már egy korábbi cikkünkben elárultuk, hogy melyik nagy sikerű mozifilmből érdemes inspirálódnod, ha lakásod átrendezésére adod a fejed. Most egy lépéssel tovább megyünk, hiszen nem csak a mozivásznon találkozhatunk szemet gyönyörködtető, esetleg meghökkentő enteriőrökkel – a kedvenc sorozataidra kattintva is bátran elleshetsz egy-két trükköt. 

Született feleségek

A Lila akác közben sorakozó gyönyörű és tökéletes kertvárosi otthonok temérdek sötét kis titkot rejtenek. Mi azonban most nem a bűntényekkel és rejtélyekkel foglalkozunk, sokkal inkább a szereplők otthonainak enteriőrjeivel. Az egyik legkarakteresebb szereplő kétségkívül Bree Van de Kamp volt, a tökéletesség megszállottja. Ha te is kicsit rendmániás vagy, akkor hajrá, inspirálódj bátran Bree türkiz-narancsárga színű nappalijából.

Forrás: www.perikcarlson.com

Szívek szállodája

Rajongsz a sikkes nagyvilági stílusért? Vagy inkább egy barátságosabb, puritánabb otthonban érzed magad igazán jól? Nos, bármelyik is álljon hozzád közel, a Gilmore lányok kalandjait követve mindkét stílusba kaphatsz egy kis betekintést. Hiszen míg a Gilmore nagyszülők, Richard és Emily a felső tízezer fényűző életét élik, addig Lorelai és Rory a mindenféle luxust nélkülöző családi házukban tengetik mindennapjaikat.

Forrás: Facebook/Szívek Szállodája

Forrás: www.ajcin.blog.cz

Kártyavár

Ki ne szeretne úgy élni, mint Frank Underwood? Na jó, reméljük senki sem akar pontosan olyan életet, mint amilyen Frank Underwoodé... De a csillogóan pazar, fényűző otthonát azért jó néhány sorozatrajongó biztosan elfogadná.

Fotó: Melinda Sue Gordon
Fotó: Nathaniel Bell

Modern család

Mitchell és Cameron bájos otthona tökéletes bizonyíték arra, hogy két homlokegyenest ellenkező személyiség is megfér egy fedél alatt, méghozzá úgy, hogy lakásuk enteriőrje mindkettőjük stílusát egyszerre tudja képviselni. Cam színes és élénk kiegészítői jól megférnek Mitch racionális, klasszikus ízlése mellett.

Forrás: www.hookedonhouses.com

Amerikai Horror Story: Boszorkányok

Az Amerikai Horror Story minden szezonban elkápráztatja a nézőket valamilyen különleges enteriőrrel – emlékezzünk csak a sorozat első évadjára! De nem szabad szó nélkül elmennünk a harmadik évadban feltűnt hátborzongatóan impozáns boszorkányiskola mellett, amely falai között az ifjú boszorkánytanoncok megtanulhatják, hogyan védhetik meg magukat.

Forrás: www.hookedonhouses.com



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.