Sorozatgyilkosságok helyszíne volt… Te beköltöznél a horrorházba?

gyilkosság sorozat American Horror Story
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 20 ember lelte benne halálát, a környéken csak gyilkos házként emlegetik. 2011 óta próbáltak megszabadulni tőle, most talált új lakóra. Less be te is a rettegett villa falai közé!

Ha láttad az American Horror Story című sorozat első évadját, akkor a sorozatbeli Harmon család kúriáját biztosan nem kell neked bemutatnunk. A történet szerint a pszichológusként dolgozó Ben Harmon feleségével és tinédzser lányával költözik – balszerencséjére – a Los Angelesben található felújított, kísértetjárta házba. A beköltözésük után horrorisztikus események sorozata veszi kezdetét, amely örökre megváltoztatja a család és a környéken élők életét. Hogy mi lesz végül a lakók és a ház sorsa? Természetesen ezt most nem fogjuk elárulni, ha jól bírod a vérengzést, érdemes végignézned a sorozat első évadját.

Forrás: www.la.curbed.com

Láttad már valahol?

Az impozáns kúria nem először szerepelt filmvásznon. A szemfülesek már fölfedezhették néhány évvel ezelőtt, a Buffy, a vámpírok réme című sorozat egyik epizódjában is.

No de térjünk vissza ehhez a bizonyos gyilkos házhoz. A sorozat rendezője a házak castingolása során olyan épületet keresett, amely kellően ijesztő, de emellett igen megnyerő is. A választása tökéletes volt. Az 1908-ban, tudor vagy más néven collegiate gothic stílusban épült kúria minden egyes szeglete hátborzongatóan impozáns. A házban hat hálószoba, öt fürdőszoba, egy billiárdszoba, egy edzőterem és egy zenei stúdió is található. Ráadásul a hatalmas épület ablakai Tiffany ólomüvegből készültek.

/1504/N_zz_201543152542

2011 óta árulták a gyilkos házat, kezdetben 17 millió dolláros áron, végül mégis áron alul, szinte potom pénzért kelt el. Az új tulajdonosa kevesebb mint 4 millió dollárt fizetett érte.

Kíváncsi vagy, hogy is néz ki egy horrorsorozat hátborzongató helyszíne? Galériánkból megtudhatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.