Makón született meg az év első magyarországi babája

szülés kislány újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Péter Rikárdó császármetszéssel jött a világra a család harmadik gyermekeként éjfél után egy perccel. Őt egy budapesti kisfiú, Gábor követte nulla óra ötkor. Harmadikként pedig Anna jött a világra, szintén a fővárosban, hajnali 1 óra 28-kor. 

2015 első magyarországi babája 0 óra 1 perckor született Makón, a cCsongrád megyei kórházban. Rácz Péter Rikárdó 3370 grammal, 49,5 centiméterrel, a család harmadik gyermekeként jött világra. A 23 éves édesanya, Szilvia, császármetszéssel szült. Ő és kisfia is jól vannak.

Az első fővárosi baba a Szent István kórházban született, éspedig 0 óra 5 perckor. A kórház az MTI-vel tudatta, hogy Papp Bence Gábor 3120 grammal és 54 centiméterrel császármetszéssel jött a világra. A kisfiú a család második gyermeke.

A Semmelweis Egyetem már korán reggel tudatta a hírt, hogy a 2015-ös év - lehetséges - első babája az I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán jött világra január elsején, hajnali 1 óra 28 perckor természetes szüléssel. A budapesti család első gyermekeként született 2820 grammos, 52 centiméter hosszú kislány az Anna nevet kapta. Nos, őt ketten is megelőzték, mi pedig mindhármójuknak sok boldogságot kívánunk az életben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.