salSokkoló! Évekig erőszakolta a család lánygyermekeit apa és fia

Forrás: Thinkstock -
vérfertőzés nemi erőszak erőszak zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérfertőzés Solymáron: apa és fia éveken át erőszakolta a család lánygyermekeit! Szörnyű tettükért tizenkét év fegyházra, illetve négy év javítóintézeti nevelésre ítélte őket részben első fokon a Budapest Környéki Törvényszék.

Saját apjuk és testvérük zaklatta, illetve többször megerőszakolta a család két kiskorú, 12 év alatti lánygyermekeit. A 38 éves solymári apa és 18 éves fia 2006 és 2013 között végezte rendszeresen a megdöbbentő, erőszakos cselekedetet - írja az MTI.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az apa időközben más bűncselekmény miatt börtönbe került, a három testvért pedig nevelőszülőknél helyezték el, de a fiút még ez sem akadályozta meg abban, hogy folytassa borzalmas tettét.

A törvényszék az apát csütörtökön 12 év fegyházra ítélte, a döntés ugyanakkor nem jogerős, mert az ügyész 3 nap gondolkodási időt kért, míg a férfi ügyvédje felmentésért fellebbezett. Fiának 4 évet kell javítóintézetben töltenie. Mivel ez utóbbi ítéletet az érintettek tudomásul vették, az jogerőre emelkedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.