Családalapításra készül a Tények korábbi műsorvezetője

Forrás: TV2 -
műsorvezető kisbaba Tények család Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andor Éva május közepén jött el a TV2-től, és azóta nagyon sok változás történt az életében. Van mit bepótolnia, hiszen az elmúlt 13 évben nem sok ideje volt önmagára.

A volt műsorvezető a csatornától való távozása után rengeteg újdonságba fogott bele: utazgatások, nyelvtanulás, sőt, már egy új munkalehetőség is kecsegtet számára. A legnagyobb változás azonban Éva életében az, hogy a családalapítás is előtérbe került, a jövőben szeretne ugyanis édesanya lenni.

Forrás: TV2

"Két hétre rá, hogy eljöttem a TV2-től, kiutaztunk a párommal Párizsba, s bár nem ez volt az első alkalom, hogy ott jártam, a város most is lenyűgözött, és végre nem úgy jöttünk haza, hogy azonnal vissza kell rázódnom a hétköznapokba.

Persze a párom is jóval többet kap belőlem, mint eddig. Én már nagyon régóta szeretnék kisbabát, és azt hiszem, ennyi idő után bátran mondhatom, megtaláltam azt a férfit, akivel tényleg el tudom képzelni, hogy felnevelhetnénk a közös gyermekünket. Mielőtt bárki találgatna, elárulom; még nem vagyok terhes, de rajta vagyunk az ügyön. Úgy vagyunk vele, hogy a baba majd érkezik, ha jönnie kell" - mondta a volt műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.