Kegyetlenül megalázták Maisie Beech-t félig smink nélküli szelfije miatt

Forrás: Facebook/Maisie Beech -
Maisie Beech megalázás szelfi smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves brit tinédzser nem számított arra a kommentáradatra, amit a fotója miatt kapott. A lányt teljesen sokkolta a sok gyűlölködés.

Maisie Beech megdöbbent, amikor elolvasta a feltöltött fotója alatti kommenteket. A fiatal lány csak meg szerette volna mutatni, mekkora hatalma van egy jó sminknek, de cserébe csak megalázó hozzászólásokat kapott.

Forrás: Facebook/Maisie Beech

Maisie Beech egyáltalán nem számított arra, amit feltöltött képe kiváltott. Néhány nap alatt az egész világon elterjedt a fotója, főként negatív kommentek kíséretében. A legtöbbek szerint a fiatal lány undorító, csúnya vagy ijesztő. Néhányan azok közül, akik védelmükbe vették pedig azzal magyarázták a lány smink nélküli arcát, hogy biztosan rákos!

Forrás: Facebook/Maisie Beech

A lány elárulta, hogy ő csak saját maga miatt visel sminket, és nem azért, hogy megtévessze az embereket, ugyanis ezt is sokan felrótták neki. Nem maradtak el azok a hozzászólások sem, amikben csúfot űztek a lány fotójából:

"Ilyen, amikor először találkozol vele, és ilyen lesz, ha elkényelmesedik"

"Ez történik, ha elviszed úszni a lányt az első randin" - írták.

A fiatal lány mindennek ellenére elhatározta, nem hagyja, hogy a negatív kommentek befolyásolják az életét. Bár nagyon kevés pozitív hozzászólást kapott, azok felbecsülhetetlenül fontosak a számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.