A transznemű Briella kétségbeesetten próbált lánnyá válni

Fotó: Andrew Batsch for Heraldsun -
transzneműek gyermek transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislány folyamatosan frusztrált és szomorú volt attól, hogy fiúként kell élnie. A szorongása miatt pedig drámai lépésekre szánta el magát a gyermek.  

Mielőtt Briella végleg lánnyá alakult volna, a hatéves gyermek egyszerűen nem tudta elfogadni, hogy ő különbözik a többiektől. Folyamatosan szorongott. Még a péniszét is megpróbálta leszakítani, hátha így véget ér számára ez a rémálom.

Briella Carmichael - a kislány a sárga masnival Fotó: Andrew Batsch for Heraldsun

Briella az iskolában semmilyen folyadékot nem ivott, csak azért, hogy ne kelljen a férfi mosdót használnia. Édesanyjának pedig folyamatosan azt mondogatta, rá nem egy fiú néz vissza a tükörből. Mindezek hatására szülők elfogadták, hogy a gyermekük lánnyá szeretne válni, mára pedig teljesen átalakult és az egykor szorongó gyermekből mosolygós kislány lett.

Az iskola is rendkívül elfogadó volt, és bár a családtagoknak nem volt könnyű megérteni, hogy min ment keresztül a kislány, csak az a fontos, hogy már boldog, teljes értékű lánynak érezheti magát Briella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.