Eladják házukat Damu Rolandék - A színész olykor hetekig se jár haza

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és felesége tavaly óta élnek az ingatlanban, most pedig áron alul, 15 millióért kínálják eladásra. 

Egy internetes hirdetési portálon árulják érdi házukat Damu Rolandék. A hirdetés a Blikk olvasója vette észre, és a következőket mondta el a lapnak: "Nagyon csodálkoztam, amikor megláttam, hogy árulják a házukat, méghozzá elég olcsón. Persze érthető, hiszen nem új az ingatlan".

"Valóban meghirdettük a házunkat, két hete áruljuk, de még nincs vevő rá. Családi okok miatt döntöttünk így, ugyanis jobb lenne a fővárosban lakni. Szeretném, ha a babánkat már az új otthonunkba vihetném haza" - erősítette meg a lap információit Edina.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A szomszédok azt állítják, a színész mostanában alig van otthon. "Korábban a reggeli busszal indult dolgozni, és az estivel érkezett, de már hetek óta alig látni errefelé. Pár napja feltűnt, de csomagokkal távozott, és igencsak gondterheltnek látszott. A felesége, Edina egyedül jár a közértbe is, igaz, néha az édesanyja segít neki a bevásárlásban, ha már a férje mostanában nem tud neki segíteni" - árulta el az egyik szomszéd.

A lap kérdésére Edina is elmondta, hogy Roland keveset van otthon, de csupán az az oka, hogy későig dolgozik és nem éri el a buszt. "Vannak olyan hetek, amikor haza sem tud jönni. Ez mostanában is így van, mert színházi bemutatóra készül, szinkronizál és énektanárhoz is jár " - mondta a kismama.

A színész nem szeretett volna nyilatkozni a témában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.