Egy apuka őrült ötlete: tetováltatni akarja a kisbabáit

Forrás: Thinkstock -
ikrek baba tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy netes fórumon kért segítséget egy kétségbeesett apuka, mert nem tudja megkülönböztetni az ikreit. Végső elkeseredettségében jött az ötlet, hogy tetoválást rakat a kisbabáira.

A Reddit fórumában írta meg egy apuka, hogy a fiait, Adamet és Aaront tetováltatni akarja, mivel

sem ő, sem pedig a felesége nem tud különbséget tenni köztük.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Próbálkoztak már mindennel, egyszer például filctollal jelölték meg az egyik babát, Aaront, de mikor a nagymama megfürdette a babát, egyszerűen lekopott a festék. Ez okozta a bajt, mivel Aaron súlyos rendellenességgel született, és négy óránként gyógyszert kell kapnia.

Sajnos, miután lemosták róla a jelet, testvére, Adam kapta a pirulákat.

„Adam nagyon beteg lett és Aaronnak egy hetet a kórházban kellett töltenie. Ez egy komoly, extrém helyzet, és nem vállalhatok még egyszer ilyen kockázatot” – írta az apuka.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

De a házaspár kipróbált más lehetőségeket is a filctollon kívül.

Leborotválták az egyik baba fejét, más ruhákba öltöztették őket, körömlakkot kentek rájuk, karkötőt és bokaláncot adtak a gyerkőcökre,

de egyik sem vált be.

„Valami állandó kell. Majdnem elvesztettem mindkét fiam a múlt hétvégén, és kétségbe vagyok esve. Tényleg mindent megpróbáltam, de nem működött. Kérlek, segítsetek, nem akarom elveszíteni a fiaimat!” – írta.

Erre azt tanácsolták neki, hogy tetováltasson egy kis pontot az egyik gyerek füle mögé, de valaki a piercing ötletét is jónak találta. Mások viszont felháborodtak azon, hogy ez egyáltalán szóba jöhetett. Egyébként az apuka is kissé bizonytalan, és arra jutott, hogy kikéri a gyerekorvos véleményét, mert nem akarja, hogy feljelentsék őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.